Verschooten Tim in Berlaar

 

Over Tim Verschooten

Een noeste werker in en rond uw woonst

Een karwei in uw woning of tuin ligt naar u te lonken? Een koud kunstje voor Tim Verschooten! Naast tuinaanleg en tuinonderhoud blinkt deze duizendpoot ook uit in algemene karweiwerken. Steeds professioneel en snel.

 

Laat uw werk maar liggen…

Zoekt u een specialist in het plaatsen van gyprocwanden? Is uw vloer dringend toe aan een andere look? Ondervindt u problemen met uw sanitair? Of smeken uw muren en plafonds om een nieuwe verflaag? Schuif dat vervelend karweitje gerust opzij. Tim Verschooten fixt het wel in 1-2-3!

 

Geen groentje in tuinen

Is uw tuin u lief, maar komt u er niet toe om uw tuin te onderhouden? Tuinexpert Tim Verschooten voelt zich thuis in uw tuin. Tuinaanleg of tuinonderhoud, hij werkt steeds met veel toewijding en grote zorg aan gewassen en gebladerte. Boomverzorging hoort daar ook bij.

 

De aanleg van uw terras of het plaatsen van een nieuw tuinhuis en degelijke carport laat u beter aan de vakkennis van Tim Verschooten over. U geniet ondertussen van uw frisgroene tuin!

 

Een gratis offerte voor uw tuin of karwei

Een karweiwerk in Berlaar, Rijmenam, Keerbergen, Mechelen of omstreken? Bel tuinaannemer en klusjeman Tim Verschooten onmiddellijk en vraag gerust naar uw gratis offerte!